Medewerker: “What`s in it for me? Als je me dat niet kunt vertellen doe ik niet mee…”

Microsoft Office trainingen

Ik maakte als Office-trainer de grote migraties mee van de verschillende Office versies. Nog steeds zijn knoppen in de Office pakketten voor velen onbekend. Ik kan alle trainingen Word, PowerPoint, OneNote en Outlook geven en heb de trainers die expert zijn in de pakketten Excel, MSProject en Acces. We leveren géén open inschrijvingen en hebben géén standaard trainingen op de plank liggen. We werken altijd op maat en hands-on in de digitale omgeving van de klant.

Microsoft 365 adoptietrajecten

Een overstap naar Microsoft 365 is een grote stap voor iedere organisatie. Het raakt ieder organisatieonderdeel en iedere functie. Ik heb ruime ervaring met het opzetten, implementeren en langdurig borgen van adoptietrajecten. Ik spreek de taal van de IT-afdeling én van de eindgebruiker. Ik ken de roadmap van Microsoft en ken de Microsoft oplossingen voor de gangbare business processen. SharePoint heeft weinig geheimen voor mij en ik ben vertrouwd met het beheerportaal. Met name de mogelijkheden hoe je projectmatig werkt in Teams en SharePoint vind ik leuk om uit te werken met projectteams.

In adoptie-trajecten ben ik op mijn best als adviseur in een multidisciplinair projectteam en als trainer op de werkvloer.