Wijzing...

E-mailverwerking en taakmanagement in Outlook

De training E-mailverwerking in Outlook is gericht op het snel en effectief leren omgaan met Microsoft Outlook en is bedoeld voor iedereen die dagelijks grote hoeveelheden e-mail moet verwerken of zijn/haar proces van e-mailverwerking wil optimaliseren.

Grip op je e-mail

's Ochtends loopt de vrije ruimte in je hoofd al snel vol van zodra de eerste e-mails binnenstromen. Het probleem is niet die stroom aan vragen en info, wél de verwerking er van. Hoe doe je dat snel, effectief en op een manier dat alles op het juiste moment weer onder je aandacht komt? We herlezen vaak dezelfde berichten en bedenken telkens weer wat we er mee moeten. Dat vraagt tijd en energie. Maak dus een harde afspraak met jezelf: bij ieder bericht beslis je meteen wat je er mee gaat doen. Kun je meteen reageren, doe dit dan. Heb je er wat werk mee, zet het dan om in een taak.

Het opvolgen en zoeken van berichten is ook een probleem. Er wordt nog heel wat gescrolld in de e-maillijst en ik zie allerlei mapjes met berichten waar nog wat mee moet.

Combineer Getting Things Done® met Microsoft Outlook

Ik kan je de meest efficiënte methodes aanreiken om grip te krijgen in de e-mailstroom. De training is een combinatie van GTD (Getting Things Done) en Microsoft functionaliteit in Outlook. We maken regels voor automatische e-mailverwerking, geven tips om snel te sorteren en zoeken, houden discussies automatisch bij elkaar, leren je sneltoetsen voor de meest gebruikte handelingen in Outlook, leren je binnenkomende en uitgaande berichten automatisch op te volgen, geven je uitleg hoe je buiten het postvak kunt opslaan en archiveren, verbinden Outlook met je social media profielen en laten je zien hoe je alle communicatie met een contactpersoon bij elkaar kunt zien.

Meer weten?

Ik vertel je graag alles over e-mailverwerking in Outlook. Neem contact op voor meer informatie.

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)