Wijzing...

Gebruik van Windows tablet en Windows Phone

Wij trainen medewerkers die werken in een Windows-omgeving. Daarom geloven wij in de combinatie met windows phone en windows tablet. Deze devices komen steeds meer op en wij hebben de trainers in huis die de zakelijke functionaliteiten kennen.

Daarbij gaan wij ook uitgebreid in op de ontwikkelingen van Microsoft in dit segment en de mogelijkheden voor de zakelijke gebruiker.

Werken in de cloud

In deze training komt het werken in de cloud en de koppelingen die daarvoor nodig zijn uitgebreid aan bod. Synchronisatie met mail, agenda en social media wordt meteen geregeld. De toepassingen die het mogelijk maken ‘on the road’ notities te maken, afspraken te regelen, documenten te lezen en aan te passen, updates te plaatsen op social media en nieuwsitems te raadplegen worden allemaal geoefend. Interessante apps kunnen meteen worden geïnstalleerd.

In deze pdf vind je een handig overzicht met apps die het werken met mobile devices een stuk leuker maken. Van apps voor tekstverwerking tot het bijhouden van urenregistraties en van apps voor presenteren tot apps voor notuleren. Doe er je voordeel mee!

Tablets, tablets en... tablets

Voor de Noordelijke secretaresse club SPIN heb ik een interactieve workshop gehouden, waarin een Apple-eter, een Google-fan en ikzelf als Microsoft Specialist met elkaar in de clinch gingen. Het ging er om te laten zien wat er allemaal aan mogelijkheden en onmogelijkheden waren bij de combinatie van een Microsoft kantoor en een tablet-on-the-road. Het onderstaande filmpje is een weergave van wat we 'The Battle of the Tablets' hebben genoemd.

Meer informatie over The Battle of the Tablets vind je in deze pdf.

Meer weten?

Ik vertel je graag alles over het gebruik van de Windows tablet en Windows phone. Neem contact op voor meer informatie.

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)