Wijzing...

Linkedin

Linkedin is een online sociaal netwerk. Het netwerk is gericht op werkenden en stelt je in staat om een professioneel profiel te presenteren. Via dit profiel kun je in contact komen met anderen en zo een (virtueel) zakelijk netwerk opbouwen.

Linkedin ten dienste stellen van je organisatie

LinkedIn is naar onze mening hét platvorm om te discussiëren en in contact te komen met zakenrelaties en potentiële opdrachtgevers. We leren je aan naamsbekendheid te doen en hoe je expertise verwerft door hulp te bieden en je te mengen in discussies. We geven tips om je ideeën op LinkedIn uit te testen en mensen te motiveren het te hebben over onderwerpen in jouw werkveld.

Maar we hebben het ook over kosten versus baten, over tijdsinvestering en focus houden. Over slim inzetten van LinkedIn en verbindingen te maken met andere platforms en je eigen website.

Inzicht in je (online) marktpositie

Onze LinkedIn training geeft ook inzicht in je eigen business model en over de inzet van marketing. We doen je nadenken over je eigen plek op de markt, in dit geval “de virtuele markt”. En we leren je natuurlijk de weg in de vele schermen en knopjes.

Meer weten?

Ik vertel je graag alles over Linkedin. Neem contact op voor meer informatie.

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)