Wijzing...

Office 365

Office 365 is er voor zowel de ZP’er als het MKB. Het is dé oplossing voor wie geen gedoe wilt met een server op locatie, geen gehannes met backup-schijfjes en updates, niet afhankelijk wilt zijn van een systeembeheerder, alle documenten en de e-mail overal bereikbaar wilt hebben, online wilt communiceren en steeds met de laatste nieuwe Office-pakketten wilt werken.

Al deze mogelijkheden zitten verpakt in 1 licentie die je afsluit via een maandabonnement.

Het Nieuwe Werken ♥ Office 365

Dit verhaal past naadloos in Het Nieuwe Werken dat de Rijksoverheid progageert. Tijd- en plaats onafhankelijk werken via pc, laptop, tablet of mobiel. Met Office 365 heeft nu ook een ZP’er en de kleine ondernemer de IT-mogelijkheden van ‘de grote jongens’.

Advies én begeleiding bij implementatie

Wij kunnen hierin adviseren en als je dit wenst kunnen wij dit ook technisch regelen. Maar het gaat ons om de bruikbaarheid er van in je organisatie. Wij werken zelf met Office 365 en kunnen je vanuit eigen ervaring en dat van onze klanten trainen in het werken met dit online platform. Dit doen we pas als je helemaal begrijpt hoe dit werkt en welke voordelen dit heeft voor uw organisatie. Vervolgens zorgen wij er voor dat je alle functionaliteiten die Office 365 te bieden heeft ook werkelijk gaat gebruiken.

Een agenda delen in de Outlook webapp

Het delen van een agenda kan erg handig zijn om een schema of planning inzichtelijk te maken voor meerdere mensen. Toch is dit online vaak lastig om voor elkaar te krijgen. Hoe werkt het bijvoorbeeld in de Outlook webapplicatie? Het antwoord vind je hieronder!

Een agenda delen in de Outlook webapp (pdf, 201kb)

Meer weten?

Ik vertel je graag alles over Office 365. Neem contact op voor meer informatie.

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)