Wijzing...

OneNote als je (online) notitieboek

Aan een zakenreis, presentatie, teamuitje, evenement, project of training gaat een boel voorbereiding en planning vooraf. Wat betreft het verzamelen van al die informatie heeft Microsoft al heel lang een programma: OneNote.

Het is in deze tijd van smartphones en tablets dat OneNote in de picture komt. Immers, informatie komt van alle kanten en op onverwachte momenten. Je moet het dus ook op iedere plaats kunnen verzamelen.

Integratie met alle Microsoft programma's

Met OneNote op je pc, tablet en/of smartphone lukt dit. Daarbij is OneNote sinds de versie 2010 eindelijk volwassen geworden. Het heeft zich genesteld in alle Microsoft programma's én ook in Internet Explorer. Het zit gratis bij de standaardversie van Microsoft Office. Op de huidige windows 7 en 8 smartphones staat het programma standaard in het startscherm. Samen met concurrent EverNote staat dit notitie programma op eenzame hoogte wat betreft functionaliteit en diversiteit.

Vanaf versie 2010

Wij richten ons op Office gebruikers vanaf versie 2010 met een Windows7 besturingssysteem minstens Internet Explorer 9. Hoewel OneNote ook werkt in lagere versies zijn de mogelijkheden te beperkt om hierin te investeren. Pas vanaf bovengenoemde versies komt de functionaliteit echt tot zijn recht.

Ervaringsdeskundige trainer

Er is weinig informatie en training te vinden over OneNote. Ik gebruik dit programma structureel in mijn eigen onderneming. Daarom kan ik als ervaringsdeskundige alle in- en outs van dit uitgebreid programma vertellen. En omdat het zo een nieuwe wereld is geef ik gratis een demo als je dat wenst.

Meer weten?

Ik vertel je graag alles over OneNote. Neem contact op voor meer informatie.

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)