Wijzing...

Ontwikkeling van lesmateriaal

Klassikaal leren is fijn en door interactie leren mensen sneller. Maar tegelijk heeft klassikaal trainen 2 beperkingen:
  • de oplossing is duur als je veel mensen wilt laten trainen;
  • je onthoudt nog niet de helft van wat je hoort tijdens de trainingssessie.

Blended learning

Er is dus behoefte aan materiaal waarop je kunt terugvallen. Blended learning is dan de oplossing. Een slimme combinatie van klassikale instructie en digitaal leermateriaal waar je ten allen tijde individueel gebruik van kunt maken.

Daarom ontwikkelt Roel Peeters digitaal lesmateriaal in de form van handboeken in PDF, QRC's (quick reference cards) met de belangrijke functies van applicaties en instructiefilmpjes. Deze laatste worden op maat gemaakt, in de huisstijl van de opdrachtgevende organisatie en beschikbaar gesteld voor het intranet.

Met Test-it heeft Roel Peeters een samenwerking opgezet, zodat ook online testmateriaal gemaakt kan worden. Testmateriaal is bruikbaar on een nul-meeting te doen, om een criterium te hanteren voor een certificaat of om de groepsverdeling te kunnen doen op basis van gelijk niveau.

Meer weten?

Ik vertel je graag alles over de ontwikkeling van lesmateriaal. Neem contact op voor meer informatie.

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)