Wijzing...

Presenteren met PowerPoint

Sinds versie 2007 is PowerPoint een volwaardige presentatietool naast KeyNote en PREZI. En in versie 2010 is het programma helemaal volwassen geworden.

Bespeel je publiek

Tekst met bullets zetten we om naar SmartArts met kleurrijke 3D-effecten en denkschema`s die het beeld vastzetten bij het publiek. Beeld en muziek worden nu aan de presentatie toegevoegd en niet meer gekoppeld via hyperlinks. We leren in deze training slim zoeken naar kwaliteitsfoto`s en geven je gratis tools om youtube filmpjes te downloaden en te monteren in PowerPoint. We leren je spelen met vormen en animaties en geven tips waar dit effectief is en waar niet. Slim omgaan met het diamodel scheelt je een hoop werk bij het aanpassen van presentaties en geeft inzicht in het maken van huisstijl-sjablonen. We leren je interactief presenteren met dynamische inhoudsopgaves en laten je oefenen met de presentatorweergave. Stress en angst om technisch falen nemen we weg door te oefenen in het aansluiten van de laptop aan de beamer en/of digibord en we nemen meteen een FAQ-lijstje met je door.

Bekijk de onderstaande PowerPoint-demo:

Specialist in presentatietechnieken

Roel Peeters is specialist in presentatietechnieken. Zijn knoppentraining is ingebed in de kennis van presenteren. Kennis en kunde worden samen aangepakt. Na deze training kom je nooit meer met je vorige presentatie op de proppen. De lat wordt immers een heel stuk hoger gelegd. Gelukkig is de bereikbaarheid er van erg gemakkelijk. Het is allemaal en kwestie van de juiste knopjes kennen en de effecten op het publiek inschatten.

Meer weten?

Ik vertel je graag alles over presenteren met PowerPoint. Neem contact op voor meer informatie.

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)