Wijzing...

Presenteren met Prezi

Prezi is een nieuwe online presentatietool. Bij een Prezi-presentatie maak je op één grote ondergrond (canvas) je presentatie en vervolgens bepaal je de route, waarbij je kunt inzoomen voor details en uitzoomen voor overzicht.

Platformonafhankelijke online tool

Wij zijn specialisten in trainingen presentatievaardigheden. Daarom kunnen wij niet om PREZI heen. Naast PowerPoint en KeyNote is PREZI een standaard geworden in presentatieland. Het is een platformonafhankelijke online tool die het mogelijk maakt om op allerlei losse elementen snel in te zoomen. Die functie maakt een prezitatie levendig en ook heel interactief. Je bepaalt immers op ieder moment tijdens je presentatie wat je laat zien. Het is hierdoor ook mogelijk om verrassingen in te bouwen.

Wij geven je inzicht in het programma, sommen de mogelijkheden op van de verschillende licenties (gratis of betaald) en geven tips over de zakelijke toepassingen er van. De voor- en nadelen ten opzichte van PowerPoint komen ook aan bod.

Creatieve toepassingen

Na een training PREZI heb je alle knoppen, functie en mogelijkheden gezien. De meerwaarde ligt in de creatieve toepassingen. Niet iedereen ontdekt die intuïtief. Wij geven daar handvaten voor en zetten je graag op weg. PREZI is continu in ontwikkeling. Dus, als het enige tijd geleden is dat je met dit programma hebt gewerkt, dan zal je vast nieuwe dingen leren in onze PREZI-workshop.

Vaak voorkomende vragen over online en offline gebruik, over gratis en betaalde versies, over eigen privacy of het delen van PREZI`s en over het aanpassen aan de huisstijl worden allemaal beantwoord. En PREZI-workshops wordt daardoor leerrijk, creatief en heel erg leuk.

Meer weten?

Ik vertel je graag alles over presenteren met Prezi. Neem contact op voor meer informatie.

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)