Wijzing...

Social media-strategie

Veel bedrijven zijn aanwezig op social media. Maar hebben ze hiervoor wel een plan? In de praktijk zien we vaak dat dit niet het geval is. Er wordt dan 'maar wat' gedaan en dat kan vroeg of laat nadelig uitpakken voor je organisatie.

Een ´knoppentraining´ in een of ander social media platform heeft naar onze mening weinig zin als er geen social media strategie aan is gekoppeld. Wij ervaren in onze trainingen dat ondernemers weinig mogelijkheden kennen om hun bedrijf in de virtuele wereld te manifesteren.

Zorg voor een strategie!

In een sessie social media komen keuzes aan de orde als B2B of B2C, werkwijzen om aan content generation te doen en tips om je naam of je merk te verstevigen in de markt. Wil je een autoriteit worden op je vakgebied of is het belangrijk dat je relaties op de hoogte blijven van meetings die je organiseert? Of is je website ´the place to be´ en wil je er meer mensen naar toe trekken? Welk bedrijfsbeeld wil je creëren en hoe doe je dat dan? Werk je met accountmanagers? Hoe wil je dan dat zij zich op social media manifesteren? En hoeveel tijd (en dus geld) heb je over om te investeren in dit medium? We kunnen zoveel voorbeelden vertellen en ook live laten zien dat het antwoord op al deze vragen vaak eenvoudiger is dan het lijkt.

Social media dashboards

Daarnaast adviseren wij het gebruik van een dashboard. Wij leren je via gratis dashboards te luisteren naar wat je klanten op social media vertellen, te luisteren naar concurrenten en te zoeken naar ontwikkelingen in je branche. Via het gebruik van dashboards leren wij je te filteren wat voor jou echt belangrijk is.

Meer weten?

Ik vertel je graag alles over social media. Neem contact op voor meer informatie.

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)