Wijzing...

Spraakmakend voor een groep

"I have a dream"

Wat hebben grote sprekers zoals Martin Luther King, Ghandi en anderen gemeen? Zij hadden de gave met hun retorica mensen in beroering te brengen. Een tweede King worden is moeilijk, maar met de training Spraakmakend Presenteren krijg je handvaten om op jouw manier je publiek aan je lippen te laten hangen.

Persoonlijke handtekening

Of je nu gebruik maakt van een PowerPointpresentatie, een PREZI, een whiteboard, een twitterwall of enkel een microfoon,… je publiek verwacht een belevenis. Je luisteraars hebben tijd (en dus geld) uitgetrokken om naar je verhaal te komen luisteren. Als het daarbij alleen om de inhoud zou gaan, dan had je dit ook wel kunnen mailen. Kortom, de inhoud heeft een rand nodig, een verhaal met een persoonlijke handtekening. Alles draagt bij aan de mate waarin je invloed uitoefent op je luisteraars: hoorbare en zichtbare kenmerken, persoonlijke energie en passie voor je werk. Daarbij maken elementen als humor, metaforen, story`s, multimedia, energizers en interactie met je publiek de presentatie krachtiger. Wij noemen dat: spraakmakender.

Presentatiestijl zoeken én versterken

Spraakmakend presenteren is niet alleen voor geboren toneelspelers en extraverte managers. Wij gaan in onze trainingen op zoek naar de natuurlijke presentatiestijl die in ieder mens zit. Vervolgens maken we deze groter en krachtiger door combinaties met bovengenoemde elementen. Een training Spraakmakend Presenteren geeft hierdoor een boost in je persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten?

Ik vertel je graag alles over spraakmakend presenteren. Neem contact op voor meer informatie.

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)