Wijzing...

Tekstverwerking met Word

Word kan je veel taken uit handen nemen bij het netjes opmaken van je document. Je moet de verschillende functies allen wel weten te vinden. Tijdens de training Tekstverwerking met Word leer je de fijne kneepjes van dit officeprogramma.

Laat Word voor je werken

Weet je dat inhoudsopgaves automatisch kunnen gegenereerd worden, dat je met een navigatievenster snel grote documenten kunt herstructureren en dat je een huisstijl maakt met het aanpassen van de opmaakprofielen en thema`s in Word? Wist je dat je Excelgrafieken dynamisch kunt koppelen aan Word en weet je hoe je vervelende Html-code verwijdert als je kopieert en plakt uit websites? Gebruik je de contextuele tabbladen en heb je al je favoriete functies toegevoegd aan de werkbalk snelle toegang? Gaan opsommingstekens met meerdere niveaus alle kanten op en vraag je jezelf af hoe je niveaus in tabellen kunt maken?

Elementaire basiskennis

Het is steeds weer verbazend om te zien hoeveel basiskennis er ontbreekt bij mensen die toch al jaren aan tekstverwerking doen. Eén dagje Word betekent voor velen meteen meer dagen tijdswinst op een jaar. Of je die dan mag opnemen als vakantie dat moet je dan maar zelf regelen met je leidinggevende…

Meer weten?

Ik vertel je graag alles over Word. Neem contact op voor meer informatie.

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)