Wijzing...

Windows en Microsoft Office

Zowel Windows als Microsoft Office zijn sterk veranderd. Wij merken dat medewerkers vaak niet de functionaliteiten kennen die de efficiëncy bevorderen. Om deze inhaalslag te maken geven onze trainers een aantal sessies waarbij alle functionaliteit die vandaag nodig is aan bod komt.

Focus op de behoefte van de deelnemer

Deze trainingen worden vaak ingezet bij afdelingen en functies waarin de digitale vaardigheden beperkt zijn. Onze trainers zijn gespecialiseerd in deze doelgroep. Zij hebben didactische bagage, hebben een focus op ‘de mens’ en spelen in op de vragen en behoeften van de deelnemers. Motivatie bevorderen en plezier tijdens de training zijn wezenlijke onderdelen van deze trajecten.

Opfriscursus

Indien het een opfriscursus betreft voor medewerkers, worden de functiegerelateerde werkzaamheden én de vragen geïnventariseerd zodat er maatwerk kan worden geleverd en de focus wordt gelegd op de functies die echt nodig zijn.

Meer weten?

Ik vertel je graag alles over Windows en Microsoft Office. Neem contact op voor meer informatie.

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)