Wijzing...

Oplossingen

Roel Peeters verkoopt geen producten, maar verleent diensten. Wij denken in én bieden oplossingen voor alledaagse zaken zodat je slimmer en efficienter met je tijd kunt omgaan.

Wil je toch alle diensten overzichtelijk bij elkaar zien? Bekijk al mijn diensten

Oplossingen
Verder lezen

Digitale vaardigheden

Wil je ook je computer, je tablet of je mobieltje gemakkelijker en efficiënter inzetten in je dagelijkse werkzaamheden? En verlies je wel eens de weg in Microsoft Office?

Verder lezen

Spraakmakend presenteren

Wil je een PowerPoint-presentatie maken die beantwoordt aan de huidige tijd? Dat kan. Of houd je van mindmappen en grafische hoogstandjes? Dan leren we je PREZI. Nog liever gaan we op zoek naar je persoonlijke presentatiestijl en het verhaal achter je dienst of product.

Verder lezen

Werken in de cloud

Wil je documenten overal bereikbaar hebben en je e-mail overal kunnen checken? Dan moet je alles delen in “The Cloud”. Het maakt vervolgens niet meer uit of je met een pc, een laptop, een tablet of een mobieltje je documenten raadpleegt of je e-mail checkt. Wij leveren geen infrastructuur maar leren je gewoon hoe je werkt in de cloud. Zowel de ZP’er als medewerkers in vaste dienst hebben hier vroeg of laat mee te maken.

Verder lezen

Samenwerken met SharePoint

SharePoint is één van de meest krachtige en uitontwikkelde online platforms voor het bij elkaar brengen van mensen, documenten en processen. Het platform werkt naadloos samen met andere Microsoft-producten, waaronder Office 365. Ik help je een samenwerkingsomgeving te maken zodat je vanaf elke plek, op elk tijdstip en vanaf elk apparaat toegang hebt tot je bedrijfsinformatie.

Verder lezen

Sociaal maatwerk

Voordat je een keuze maakt voor een training in ‘knopjes’ (vb. Linkedin of Twitter) leren we je de weg in Social Media. We geven je inzicht in ‘het spel van virtueel netwerken’ en hoe je met online communicatie jezelf sterker neerzet. Eerst het doel, daarna de middelen.


Toch liever alle diensten overzichtelijk bij elkaar?Bekijk alle diensten

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)