Wijzing...

Digitale vaardigheden

Vraag je je altijd af hoe anderen het overzicht houden in hun mailbox? Of ben je altijd op zoek naar die ene functie in Outlook? Roel Peeters traint je digitale vaardigheden en helpt je zo aan een efficiente workflow.

Digitale vaardigheden

Haal het maximale uit je Officepakket

Misschien heb je ook wel een Officecursus gedaan maar ben je veel functies vergeten. Of je hebt de kneepjes geleerd met zoeken en bevragen van collega's. Dan is het zeer waarschijnlijk dat je de slimme trucjes mist om je administratieve werkzaamheden sneller en makkelijker te laten verlopen. Wist je dat je in Word hele hoofdstukken met één handeling kunt herschikken en dat je In Excel meteen kunt filteren en sorteren door alleen je lijst te voorzien van een mooie tabelopmaak? En heb je de mogelijkheden van SmartArts en Sparklines al ontdekt?

Migreren naar een andere Office-versie: stress of lol?

Ga je over naar Microsoft Office 2007, 2010 of 2013? Dan krijg je de kans gebruik te maken van een totaal nieuwe werkwijze met een arsenaal aan slimme functies en professionele resultaten. Het is alleen even zaak om te weten waar dat allemaal zit. Wij geven je inzicht in de werkwijze van Het Lint en maken je vertrouwt met de functies die je werkzaamheden efficiënter én leuker maken. Onze migratieworkshops zijn een vat vol verrassingen en zijn praktijk gericht.

Outlook door de bril van een secretaresse

Heb je nood aan overzicht in je inbox en inzicht in je taken? Dan zitten alle oplossingen hiervoor in Outlook. Alleen, je moet het even weten. Iedereen heeft vandaag baat bij beheersing aan digitale input. Voor leidinggevenden mixen wij Outlook met inzichten uit TimeManagement (o.a. GTD). En voor de secretaresse, de spin-in-het-web, hebben wij zeer specifieke Outlooktrainingen die diep ingaan op het programma en ook diep ingrijpen op de dagelijkse praktijk. Met andere woorden: na onze Outlooktraining ga je efficiënter aan het werk.

Hier kan ik je mee helpen

Er zijn diverse trainingen en workshops beschikbaar voor Microsoft-programma's. Klik op een training voor meer informatie.

Deze bedrijven gingen je voor

Dankzij de trainingen van Roel Peeters kunnen de onderstaande bedrijven de mogelijkheden optimaal benutten:

  • Provincie Fryslan
  • Friesland Campina
  • Drents Museum
  • Gemeente Assen
  • Gemeente Hoogeveen
  • Open Universiteit

Wil je ook efficiënt kunnen werken met Office en Outlook?

Ik help je graag op weg om je workflow te optimaliseren. Werken met Office was nog nooit zo leuk! Neem contact op en ik vertel je meer over de mogelijkheden.

0593-322570 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | meer contactinfo

Kijk ook op mijn weblog voor wat ik schrijf over digitale vaardigheden

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)