Wijzing...

Sociaal maatwerk

Behoor jij tot de 80% van alle organisaties die actief is op social media? Ik help organisaties om ervoor te zorgen dat social media een structureel onderdeel wordt van de communicatiestrategie.

Sociaal maatwerk

De kracht van social media voor je bedrijf

Als je tijd en energie steekt in social media dan wil je ook graag weten wat dit oplevert. Daar kunnen wij je heel wat over vertellen. We laten je live beleven hoe wij communiceren met onze relaties en klanten. We gaan in op relaties maken en onderhouden, op marketing, personal branding, expertise verwerven, content generation en co-creatie. We vertellen je vooral wat de toegevoegde waarde kan zijn.

Welke sociale netwerken zijn er en waarvoor?

Zijn je klanten particulieren of werk je business to business? Heb je een dienst of verkoop je een product? Zit je in de grafische of artistieke sector? Het heeft gevolgen voor je keuze voor Linkedin, Twitter, Facebook, Pinterest, Google+, Youtubekanaal, Screencast, Instagram, Tumblr enz. Wij adviseren je in de keuze en kunnen je wegwijs maken in de knoppen en functies.

Zorg voor een social media strategie

Hoe je communiceert met je relaties en klanten hangt deels af van de keuze van het sociale netwerk. Daarnaast raden wij het gebruik aan van een dashboard. Er is al een gratis versie van Hootsuite die al je social media activiteiten kan verzamelen. In een dashboard kun je vooral de hele social media wereld filteren en enkel lezen wat voor jou van belang is. Rode draad van deze training is informatie filteren, tijd efficiënt gebruiken en focus houden op je doelen.

Overzicht beschikbare trainingen

Er zijn diverse trainingen en workshops beschikbaar voor sociaal maatwerk. Klik op een training voor meer informatie.

Deze bedrijven gingen je voor

Dankzij de trainingen van Roel Peeters zijn de onderstaande bedrijven aanwezig op sociale netwerken:

  • Provincie Fryslan
  • Friesland Campina
  • Drents Museum
  • Gemeente Assen
  • Gemeente Hoogeveen
  • Open Universiteit

In het portfolio kun je reacties van cursisten lezen.

Direct aan de slag met social media

Wil je meer weten over de mogelijkheden van social media voor jouw bedrijf? Of wil je direct een training reserveren? Neem contact op en ik vertel je meer over de mogelijkheden.

0593-322570 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | meer contactinfo

Kijk ook op mijn weblog voor wat ik schrijf over social media

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)