Wijzing...

Spraakmakend presenteren

Met de presentatietrainingen van Roel Peeters wordt je (elevator)pitch, speech of presentatie persoonlijker en krachtiger. Zowel inhoudelijk als qua stijl.

Spraakmakend presenteren

Algemene doelstellingen training Spraakmakend Presenteren

De deelnemer krijgt inzicht in zijn persoonlijke beïnvloedingsstijl. In zelfgemaakte presentaties mengt hij krachtig beeldmateriaal, film, metaforen en humor. Hij neemt ons mee in zijn verhaal door gebruik te maken van elementen uit Storytelling. Hij past krachtige PowerPoint en PREZI-technieken toe en maakt gebruik van een Touch screen. Hij combineert intuïtie, creativiteit en techniek waardoor de presentatie interactief wordt. De deelnemer krijgt individuele opdrachten en feedback op de presentaties, zowel op technisch vlak als op de presentatiestijl. Het einddoel is een ontspannen presentator met een eigentijds en spraakmakend verhaal dat blijft hangen bij de toehoorder.

Storytelling: vertel een duidelijk, boeiend en overtuigend verhaal

Maak kennis met je persoonlijke presentatiestijl. We leren hoe je deze kunt versterken en voegen er elementen aan toe zoals interactie met publiek, gebruik van metaforen en humor, inleving en emotie. We gaan op zoek naar jouw kleine verhaaltjes en maken er krachtige story's van.

Vertel je verhaal met PowerPoint of PREZI

Beide programma's bevatten de blitse tools die de luisteraar van vandaag verlangt. Ken je in PowerPoint al de mogelijkheden van foto- en filmbewerking? En heb je de bullets al vervangen door krachtige SmartArts in 3D? Weet je hoe je in PREZI tekst, foto`s en filmpjes verstopt? En hoe je muziek toevoegt aan een prezitatie? Wij kennen alle tips&trucs van beide presentatieprogramma's en weten wanneer en hoe je die op het juiste moment in zet.

Bekijk ook mijn bedrijfsprezitatie!

Interactie met je publiek is niet eng

Jij hebt een persoonlijke beïnvloedingstijl. Die gaan we met jou ontdekken. Vervolgens wil je deze inzetten om je verhaal of idee bij de ander neer te leggen. Tegenwoordig wordt het zeer gewaardeerd als je daarbij interactie hebt met je luisteraars. Dat is niet gemakkelijk. Wij leren je de tools en de middelen om dit voor elkaar te krijgen.

Overzicht beschikbare trainingen

Er zijn diverse trainingen en workshops beschikbaar voor spraakmakend presenteren. Klik op een training voor meer informatie.

Deze bedrijven gingen je voor

Dankzij de trainingen van Roel Peeters vertellen de onderstaande bedrijven hun verhaal, zónder dat er iemand afhaakt:

  • Provincie Fryslan
  • Friesland Campina
  • Drents Museum
  • Gemeente Assen
  • Gemeente Hoogeveen
  • Open Universiteit

Spraakmakend presenteren kun je leren!

Wil je meer weten over de verschillende trainingen en tools voor spraakmakend presenteren? Neem contact op en ik vertel je meer over de mogelijkheden.

0593-322570 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | meer contactinfo

Kijk ook op mijn weblog voor wat ik schrijf over spraakmakend presenteren

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)