Wijzing...

Werken in de cloud

Het Nieuwe Werken. Hoe implementeer je dat in je organisatie? Hoe maak je handig gebruik van online diensten? Ik bied je de handvaten om uit alle beschikbare tools de juiste te kiezen.

Werken in de cloud

Je persoonlijke digitale revolutie

“Het Nieuwe Werken” is naar onze mening geen doel op zich maar een manier van plaats- en tijdonafhankelijk werken. De huidige kenniswerker is hier niet voor opgeleid en daarom is deze ontwikkeling voor velen een moeilijke weg. Wij houden rekening met de persoonlijke vaardigheden en de werkstijl van de deelnemers. We leren niet alleen techniekjes maar werken ook aan de ‘mindset’. Werken in de cloud lukt enkel als je weet wat de cloud eigenlijk is. Eerst begrijpen, daarna doen.

Welke 'wolk' is geschikt voor jou?

Ben je ZP’er of MKB dan ken je wellicht weinig professionals die je objectief en helder kunnen adviseren over de ontwikkelingen en het belang van het werken in de cloud. Wij laten je graag kennismaken met Office 365 en gaan op zoek naar een betaalbare en bruikbare licentie voor uw onderneming. Omdat de technische implementatie hiervan zeer eenvoudig is kunnen wij snel aan de slag met een training online werken met office 365.

Digitaal vergaderen

Hanteer je ‘clean desk policy’ of ga je voor ‘duurzaam ondernemen’ dan kom je snel op papierloos werken terecht. Wij leren aan de secretaresse de vaardigheden om digitaal vergaderstukken aan te reiken en te notuleren op de laptop. Wij leren de deelnemers aan de vergaderingen om vergaderstukken te raadplegen op de tablet, afspraken en taken in te plannen en tijdens de vergadering gebruik te maken van mindmaps en OneNote op de Touch screen of het digibord. Indien Sharepoint aanwezig is leren we hoe je met Sharepointlijsten vergaderdocumenten, -agenda- en taken kunt bijhouden.

Overzicht beschikbare trainingen

Er zijn diverse trainingen en workshops beschikbaar als je werken in de cloud overweegt. Klik op een training voor meer informatie.

Deze bedrijven gingen je voor

Dankzij de trainingen van Roel Peeters verkeren de onderstaande bedrijven in hogere sferen:

  • Provincie Fryslan
  • Friesland Campina
  • Drents Museum
  • Gemeente Assen
  • Gemeente Hoogeveen
  • Open Universiteit

Wil je ook zo'n mooie wolk?

Inmiddels is duidelijk dat de cloud meer is dan een hype. De mogelijkheden zijn legio. Ik help je op weg met het kiezen en inrichten van de juiste cloudtools. Werken wordt nog leuker en effectiever! Neem contact op en ik vertel je meer over de mogelijkheden.

0593-322570 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | meer contactinfo

Kijk ook op mijn weblog voor wat ik schrijf over werken in de cloud

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)