Wijzing...

Mijn partners

Ik omring mij met trainers en specialisten die mijn opleidings- en coaching aanbod kunnen vergroten en verbreden. Hierdoor kan ik je als klant de flexibiliteit geven in tijd en de zekerheid van kwaliteit. Verschillende partijen ondersteunen ook mijn onderneming zodat je zaken kunt doen met een professionele organisatie.

Partners van Roel Peeters
Jelger Visser
Jelger heeft niet alleen mijn website gebouwd. Hij slaagt er in de kern van een onderneming boven water te halen en heeft de kennis om dit maximaal vindbaar te maken op het internet. Hij is een conceptdenker en gaat zeer planmatig te werk.

Jelger Visser

Internetbureau Praes

Sander Kats
Sander is onderwijzer, computerfreak en mediator. Daar waar mensen vast zitten in hun ontwikkeling of stress ervaren in hun omgeving, kan ik met een gerust gevoel Sander inzetten. Hij is een autodidact die kijkt vanuit de menselijke behoefte en begrijpt dat computervaardigheden daarop moeten aansluiten.

Sander Kats

Sanderkats.nl

Gert Wolters
Gert laat ik graag los in een groep die ad-hoc alle kanten wil opvliegen in Excel, Access of MS Project. Hij wordt immers graag uitgedaagd. Gert geeft nooit meteen alle kennis weg, maar laat cursisten meedenken, zelf zoeken en hongerig worden naar meer. Hij heeft alle Office-vragen wel gehoord en aangepakt en zit daardoor stevig in het vak.

Gert Wolters

 

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)