Wijzing...

Portfolio & referenties

Roel Peeters trainde onder meer medewerkers van Friesland Campina, provinsje Fryslân en de Open Universiteit. Laat je inspireren door wat de deelnemers zeggen over de trainingen.

Portfolio van Roel Peeters

Werom nei Ljouwert

De Provincie Fryslân (In 1997 werd de officiële naam van de provincie door de Friese Provinciale Staten veranderd van 'Friesland' in 'Fryslân') is al een tijdje klant van Roel Peeters. Eerder hebben wij al trainingen gegeven over Spraakmakend Presenteren, het programma waarna cursisten presentaties kunnen geven die krachtig zijn, motiverend en inspirerend werken en (in dit geval) het verhaal kunnen zetten bij de burger.

De trainingen zijn goed bevallen en dus is Roel weer naar Leeuwarden getogen.

LTO Noord, een Prezi training voor gevorderden

LTO Noord is de agrarische ondernemersorganisatie in de negen provincies boven de Maas. De organisatie werkt aan het versterken van de economische en maatschappelijke positie van haar leden, boeren en tuinders. Dat doen ze door (voor hun 21.000 leden) ruimte voor agrarische ondernemers te maken of te houden.

Voor LTO Noord heeft Roel Peeters een Prezi Training gehouden voor gevorderden.

De bestuurssecretaresses bij de gemeente Bellingwedde kennen de in en outs van Outllook

Een groepje dames bij de Gemeente Bellingwedde volgden de Outlooktraining bij Roel Peeters. Zij leerden gedeelde agenda`s groeperen, sneltoetsen gebruiken, nieuwe archiveringsvormen en in het algemeen verdieping in de materie waar dagdagelijks mee wordt gewerkt. Het beheersen van de e-mailstroom, opvolgen van e-mails en heel wat mogelijkheden met vergaderverzoeken kwamen in één dag voorbij.

Goed-getimede PowerPoint-presentatie

Twee ondernemers adviseren de overheid in het beheer van hun vastgoed: Kees Koppenaal van ITHAKA project- & interimmanagement BV en jan Erkelens van JE Realiseert. Zij hebben hun kennis en kracht bij elkaar gebracht en vroegen Roel Peeters om hun dienst in een presentatie én huisstijl samen te vatten. Beide heren wilden graag hun onderzoeksopzet voor Maatschappelijk vastgoed verduidelijken aan de hand van een PowerPoint-presentatie. Deze moest dienen als ondersteuning voor de beurs op de promotiedagen Noord Nederland in Martiniplaza Groningen.

Raedthuys Adviesgroep werkt nu nog sneller met Excel

Raedthuys is een adviesgroep gericht op alle MKB ondernemers, bij vraagstukken op het gebied van reorganisatie, (her-)financiering, subsidies, fiscaal, juridische, administratieve en pre-faillissement begeleiding. Zij helpen ondernemers met advies en geld.

Voor Raedthuys Adviesgroep heeft Roel een Microsoft Excel 2003 training verzorgd.

Westergozone leert alles over Prezi

Tjitske Jeltema (Projectmanager)

Het was voor mij een eerste interessante ervaring met PREZI technieken, die ik in de toekomst gericht hoop te gebruiken voor het opstellen van eigen presentaties. Roel Peeters heeft de training naar mijn beleving op goede wijze gegeven. De opbouw van de training was goed en ook de voorbeelden waren aansprekend. Het tot slot opstellen van een eigen presentatie was een goed leermoment.

6 Excel trainingen voor LTO Noord

LTO Noord is de agrarische ondernemersorganisatie in de negen provincies boven de Maas. De organisatie werkt aan het versterken van de economische en maatschappelijke positie van haar leden, boeren en tuinders. Dat doen ze door (voor hun 21.000 leden) ruimte voor agrarische ondernemers te maken of te houden.

Voor LTO Noord heeft Roel Peeters 6 Excel trainingen gegeven.

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)