Wijzing...

Portfolio & referenties

Roel Peeters trainde onder meer medewerkers van Friesland Campina, provinsje Fryslân en de Open Universiteit. Laat je inspireren door wat de deelnemers zeggen over de trainingen.

Portfolio van Roel Peeters

Een opfriscursus bij Friesland Campina

Gea Oving (MT secretaresse)

"Voor mij was dit een goede opfriscursus en ik heb toch ook veel nieuwe dingen geleerd. Roel is een goede trainer, is geduldig en straalt uit dat hij de ander graag iets leert. Bovendien heeft hij een goed gevoel voor humor wat de trainingen ook leuk heeft gemaakt. Tijdens onze training zaten we met meerdere collegae, waarvan de een meer kennis van de programma's had dan de ander. Elk van ons had dus andere begeleiding nodig. Dit heeft hij dit bijzonder goed gedaan. We hebben allemaal veel van hem geleerd."

Adecco presenteert beter

Robert Nieland (Areamanager Noord)

"Ik heb Roel leren kennen als leraar van mijn zoons. Met veel passie en commitment heeft hij les gegeven. Nu heb ik van Roel ook een workshop mee mogen maken: Spraakmakend Presenteren. De aanpak en werkwijze van Roel spraken mij enorm aan. Door op een open en prettige manier van aanpak heb ik veel nieuwe zaken kunnen inzien. Ik kan Roel zeker aanraden."

Spraakmakend Presenteren Voor Gemeente Hoogeveen

Jan lemstra (Chief Information Officer)

Op praktische wijze ervaren welke diverse multimediale mogelijkheden PowerPoint kent, waarbij je tevens tips & trucs krijgt over je presentatiewijze/-vaardigheden, dat is de opbrangst van deze training. Roel is een ervaren man, rustig en heel plezierig in de omgang.

Aequor digitaal op orde

De reactie's van Carina ten Caat, Bouke Haanstra, Jan Lammersen (bedrijfsadviseurs)

  • Ik heb geleerd om PowerPoint dynamischer te maken, zodat het een hulpmiddel wordt bij de presentatie in plaats van een leidraad.

Bij Indal meer efficiency en verbeteringen dankzij een opfris cursus

Indal bestaat al sinds 1950 en is een toonaangevende Europese verlichtingsfabrikant met zo'n 1000 werknemers in 11 landen. Ze zijn wereldwijd actief in meer dan 50 landen.

Voor Indal hebben wij een Basistraining Computer gegeven. Zo halen de mensen bij Indal nog meer uit hun dagelijks werk, is er meer efficiency en worden lastig problemen ineens gemakkelijke uitdagingen.

Tips & trucs voor Office 2010

De nieuwe Office 2010 is niet zomaar een upgrade. Volgens Microsoft zelf is het een upgrade die "aansluit bij de nieuwe mogelijkheden van mobiele apparaten en die meer dan vorige versies in lijn is met de nieuwe online manier van werken en leven''. Roel Peeters verzorgde voor docenten aan de Korenburg (school voor speciaal basisonderwijs in Winterswijk) een avondpresentatie met slimme tips en trucs voor de nieuwe Office.

Leraar in hart en nieren

Het onderstaande artikel is eerder als interview verschenen in de nieuwsbrief van BNI Noord Nederland. Roel Peeters werd als trainingscoördinator van BNI Bartje (Assen) geïnterviewd voor de rubriek 'Ieder zijn taak'.

Niet alleen met zijn Vlaamse accent valt Roel Peeters op. De trainingscoördinator van chapter Bartje is een leraar in hart en nieren.

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)