Wijzing...

Portfolio & referenties

Roel Peeters trainde onder meer medewerkers van Friesland Campina, provinsje Fryslân en de Open Universiteit. Laat je inspireren door wat de deelnemers zeggen over de trainingen.

Portfolio van Roel Peeters

Social media voor Garage Dorenbos

Social media is nog steeds nieuw en in opkomst. Tegelijk is het al niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Facebook, Twitter, Linkedin of Google Plus zijn platformen waar je als ondernemer veel voordeel kunt behalen, mits je het goed aanpakt. Roel Peeters trainde de eigenaar van Garage Dorenbos uit Norg in het gebruik van Twitter en Linkedin.

Drents Museum in de wolken

Cloud computing is 'hot'. Het heeft vele voordelen: kostenbesparing doordat er geen eigendomssoftware meer nodig is, je bent altijd up-to-date en je kunt overal en altijd bij je bestanden. Alleen... je moet er eerst wel mee leren werken. Dankzij Roel Peeters zijn ze bij het Drents Museum helemaal in de wolken!

Tactus Verslavingszorg geeft nu energieke PREZITATIES

Tactus Verslavingszorg is een organisatie die hulp en advies geeft omtrent alle vormen van verslaving. Zij hebben vestigingen in Enschede en Deventer. De voorlichters en trainers behandelen hedendaagse onderwerpen en willen de boodschap op een moderne, eigentijdse wijze brengen. In deze training wilden zij de nieuwe presentatietrend PREZI verkennen en de inzetbaarheid daarvan beoordelen. Gezien de privacy-gevoeligheid van hun werkzaamheden wilden zij uitvoerig geïnformeerd worden over de licentievormen en de vindbaarheid van PREZI-informatie. Tips rond het presenteren op zich waren hier ook zeer welkom.

Presenteren met PowerPoint op hoog niveau

Harm Meijer BV uit Ten Boer is een autoriteit in het onderhouden en restaureren van oude fabrieksschoorstenen. Vaak zijn deze schoorstenen uniek industrieel erfgoed. Even afspuiten of opnieuw voegen volstaat dan niet. Er is specifieke kennis en vakmanschap nodig om deze schoorstenen in goede conditie te houden of terug te brengen. Vanwege dit vakmanschap is Harm Meijer uitgenodigd door de Rijksdienst Cultureel Erfgoed om te spreken op een congres.

Ter ondersteuning van deze lezing heeft Roel Peeters een professionele PowerPoint-presentatie gemaakt.

Zakelijke mogelijkheden van social media

Administratiekantoor Kremer uit Assen vroeg mij om een presentatie te geven over Social Media. Daarvoor hadden zij 50 klanten uitgenodigd. Ik gaf het gezelschap een live inkijkje in de zakelijke mogelijkheden van Social Media. Geen theorie, maar kijken naar de praktijk in mijn eigen Socialmedia-platforms. Daarna kon iedere ondernemer op basis van inzicht en argumentatie een keuze maken wat voor hem/haar een interessant platform en interessante Socialmedia-strategie zou kunnen zijn.

Het Nederlands Bijbelgenootschap kiest voor training in Office 2010

Het Nederlands Bijbelgenootschap heeft zijn kantoor in Haarlem. Bij de migratie naar Office 2010 hebben zij de begeleiding gekregen van INNERVATE. Deze ICT-groep uit Breukelen heeft de hulp van Roel Peeters ingeroepen om aan de vraag naar training in deze nieuwe omgeving te voldoen. Roel stuurde zijn Office-specialist Koert Smidt er op af.

Roel houdt workshops bij Open Universiteit

Roel Peeters werkt ook voor de Open Universiteit (OU). Hij houdt regelmatig workshops voor studenten voor de OU. Zo verzorgt hij ondermeer een workshop voor Powerpoint en een workshop voor Prezi, maar wie Roel kent weet dat je dan ook gelijk meer te weten komt over Spraakmakend Presenteren. Zo helpt Roel je niet alleen met het beheersen van een softwareprogramma, maar ook hoe je beter gaat presenteren met behulp van Powerpoint of Prezi.

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)