Wijzing...

Portfolio & referenties

Roel Peeters trainde onder meer medewerkers van Friesland Campina, provinsje Fryslân en de Open Universiteit. Laat je inspireren door wat de deelnemers zeggen over de trainingen.

Portfolio van Roel Peeters

De bestuurssecretaresses bij de gemeente Bellingwedde kennen de in en outs van Outllook

Een groepje dames bij de Gemeente Bellingwedde volgden de Outlooktraining bij Roel Peeters. Zij leerden gedeelde agenda`s groeperen, sneltoetsen gebruiken, nieuwe archiveringsvormen en in het algemeen verdieping in de materie waar dagdagelijks mee wordt gewerkt. Het beheersen van de e-mailstroom, opvolgen van e-mails en heel wat mogelijkheden met vergaderverzoeken kwamen in één dag voorbij.

Stephanie van der Loo, secretaresse, is erg blij met de trucjes waardoor ze sneller kan werken. Jolanda Klip, receptioniste, ervaart Roel als een deskundig trainer die goed luistert naar de groep en er op inspeelt. Ook de collega’s zijn dik tevreden over de stof én over de trainer.

De dames willen nu ook wel eens weten of de andere Officepakketten ook zoveel meer bieden dan zij denken. Je raadt mijn antwoord al…

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)