Wijzing...

Portfolio & referenties

Roel Peeters trainde onder meer medewerkers van Friesland Campina, provinsje Fryslân en de Open Universiteit. Laat je inspireren door wat de deelnemers zeggen over de trainingen.

Portfolio van Roel Peeters

Digitale boost voor secretaresses bij de gemeente Hoogeveen

Deze opdracht had als doel een kwaliteitsslag te maken in de bestaande werkprocessen en bij te dragen aan een beweging van efficiency in de organisatie. De concrete doelgroep was een groep secretaresses die betrokken zijn bij externe projecten.

Deze secretaresses wilden hun kennis van notuleren op de laptop vergroten en de huidige sjablonen evalueren. In Word en Excel 2007 wilden zij de mogelijkheden kennen in efficiency en snelheid. Daarnaast wilden zij dieper ingaan op e-mailbeheersing, agendabeheer en taakmanagement in Outlook. Voor deze groep secretaresses is ook de kennis van social media belangrijk. Zij wilden een overzicht van de huidige mogelijkheden en programma`s.

Wat hebben ze geleerd?

Voor één dame was SOCIAL MEDIA onbekend terrein. Zij vond het gebruik van een twitterwall, voor bijvoorbeeld evenementen, heel leuk. Het gebruik van social media om “te luisteren” in plaats van om jezelf te horen was een eyeopener. Een collega leerde vooral hoe zij heel veel mensen kan bereiken met een klein berichtje. Over de trainer Roel Peeters zeggen ze het volgende: Roel is iemand met veel kennis, die in staat is met een groep van heel diverse samenstelling en niveau toch resultaten te bereiken, en de lijn van de training aan te houden (ondanks de zijpaden die de groep steeds insloeg). Er wordt al uitgekeken naar een cursus gevorderden…

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)