Wijzing...

Portfolio & referenties

Roel Peeters trainde onder meer medewerkers van Friesland Campina, provinsje Fryslân en de Open Universiteit. Laat je inspireren door wat de deelnemers zeggen over de trainingen.

Portfolio van Roel Peeters

Extra training bij Scania logistics Zwolle

Scania Logistics in Zwolle nodigde Roel Peeters Training & Coaching uit een maatwerk Exceltraining te geven. Ze kenden hem al als trainer. Omdat Roel zelf geen specialist is in Excel, werkt hij samen met een aantal zelfstandige trainers die dat wel zijn. Daarom stuurde hij Gert Wolters naar Zwolle.

Scania Logistics in Zwolle nodigde Roel Peeters Training & Coaching uit een maatwerk Exceltraining te geven. Ze kenden hem al als trainer. Omdat Roel zelf geen specialist is in Excel, werkt hij samen met een aantal zelfstandige trainers die dat wel zijn. Daarom stuurde hij Gert Wolters naar Zwolle. Deze trainer droomt Excel en kan moeiteloos een maatwerktraining opzetten, desnoods ter plaatse. De deelnemers van de training waren tevreden en gaven de training gemiddeld een acht.

‘We stelden persoonlijke doelen en kregen nagenoeg een privétraining,’ vertelt één van de deelnemers. ‘Mijn kennis en vaardigheden zijn toegenomen, specifiek ten aanzien van het werken met grote hoeveelheid data. Meer verdieping is niet nodig, we moeten eerst maar eens zelf aan de slag.’ Een andere deelnemers waardeerde de vele aanknopingspunten die hij kreeg in de training. ‘Wel is het de volgende keer handig om een hand-out erbij te krijgen om zaken terug te kunnen lezen.’

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)