Wijzing...

Portfolio & referenties

Roel Peeters trainde onder meer medewerkers van Friesland Campina, provinsje Fryslân en de Open Universiteit. Laat je inspireren door wat de deelnemers zeggen over de trainingen.

Portfolio van Roel Peeters

Fijne Outlook-kneepjes voor secretaresses bij de Gemeente Groningen

De vragen uit de gemeente Groningen kwamen duidelijk bij ons binnen en waren specifiek: “De dames zijn gevorderde secretaresses en willen een interactieve Outlookcursus. Dat wil zeggen: kennis delen, discussiëren, sparren over mogelijkheden en kennis opschroeven. De trainer dient sparringpartner, gespreksleider en kennisprovider te zijn”.

Janine Moltzer, Aminie Kromowirjo en Margreet Roggen leerden naast een antwoord op hun eigen vraag, nog veel meer tips en trucs. Dit is erg handig zo!

Jannie Huisman vond het vooral fijn dat voor iedere individuele vraag een oplossing werd gevonden en dat het proces te volgen was via de beamer. Voor Monique Hoogerdijk zijn de problemen met machtigingen weer een stuk duidelijker geworden. Zij kijkt al uit naar een vervolgtraining.

José Schaefer vindt Roel een aardige en duidelijke trainer met veel kennis van zaken. Zij kreeg zoveel handige tips dat zij hem beoordeelt met een 9.

Dit soort training is een kolfje naar de hand van Roel Peeters. De secretaresses waren enthousiast en wilden nog een dagdeel. Dat hebben zij gekregen.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)