Wijzing...

Portfolio & referenties

Roel Peeters trainde onder meer medewerkers van Friesland Campina, provinsje Fryslân en de Open Universiteit. Laat je inspireren door wat de deelnemers zeggen over de trainingen.

Portfolio van Roel Peeters

Het Nederlands Bijbelgenootschap kiest voor training in Office 2010

Het Nederlands Bijbelgenootschap heeft zijn kantoor in Haarlem. Bij de migratie naar Office 2010 hebben zij de begeleiding gekregen van INNERVATE. Deze ICT-groep uit Breukelen heeft de hulp van Roel Peeters ingeroepen om aan de vraag naar training in deze nieuwe omgeving te voldoen. Roel stuurde zijn Office-specialist Koert Smidt er op af.

In twee weken werden de medewerkers ondergedompeld in Word, Excel en PowerPoint. We maakten op maat van de klant een QRC (Quick Reference Card) zodat in de eerste periode na de migratie de belangrijkste informatie voor het grijpen ligt op het bureau. Later dook Roel zelf met het team in Outlook om hen te leren e-mails te verwerken, taken uit te zetten en goed te plannen.

Het Bijbelgenootschap kan met een sterke digitale boost de toekomst tegemoet.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)