Wijzing...

Portfolio & referenties

Roel Peeters trainde onder meer medewerkers van Friesland Campina, provinsje Fryslân en de Open Universiteit. Laat je inspireren door wat de deelnemers zeggen over de trainingen.

Portfolio van Roel Peeters

Migratie naar Office 2010 voor Administratiekantoor Zoer

Eén van de opvallendste 'cosmetische' veranderingen in de nieuwe Office is het lint. Geïntroduceerd in Office 2007 en verder uitgewerkt voor Office 2010. Voor wie vanaf een oudere versie komt, is het wennen. Roel Peeters begeleidde Administratiekantoor Zoer uit Meppel naar de nieuwe Office 2010.

Zoer is een administratiekantoor voor particulieren en ondernemers. Belangrijke pijlers zijn het voeren van loonadministraties en boekhoudingen. Het administratief personeel van Zoer maakt hierbij veel gebruik van Excel. Tijdens de training is de focus dan ook op het werken met Excel gelegd.

Drempelverlagend

Voor Anneke Pool, administratief medewerkster bij Zoer, is de training vooral zinvol geweest om de drempels weg te nemen. De grote verandering ten opzichte van het oude Office-pakket was voor haar een belemmering om snel en goed te kunnen werken met Excel. Dankzij de training met "persoonlijke en kundige aanpak om kennis over te brengen" kan Pool weer goed werken met Excel. Eigenaresse Annet Koobs voegt daar aan toe dat ze veel voordeel heeft van de vele handigheidjes die Roel uitlegde tijdens de training.

Gezellig... en kundig!

Alle deelnemers van de training waren zeer tevreden over de aanpak van Roel Peeters: "Een gezellige, kundige man met veel kennis", zo noteerde Anneke van Eyk op het evaluatieformulier. Ook Anneke Pool vond de persoonlijke aanpak prettig.

Annet Koobs:

Roel heeft verstand van zaken, is duidelijk verstaanbaar, heeft voldoende vakkennis en is prettig om te horen.

Roel Peeters hanteert in alle trainingen een vlotte en frisse manier van presenteren en trainen. Hij is van mening dat een trasining die plezierig is om te volgen, vele malen beter beklijft dan een 'saai hoorcollege'. Gezelligheid is belangrijk, maar nooit wordt het doel - het op kundige wijze overbrengen van kennis - uit het oog verloren.

Meer weten?

Wilt u net als Administratiekantoor Zoer makkelijk uw weg vinden in de nieuwe Office? Roel Peeters kan u van dienst zijn bij de migratie naar de nieuwe Office. We trainen uw mensen zodat ze alle voordelen goed weten te benutten. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt onvangen.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)