Wijzing...

Portfolio & referenties

Roel Peeters trainde onder meer medewerkers van Friesland Campina, provinsje Fryslân en de Open Universiteit. Laat je inspireren door wat de deelnemers zeggen over de trainingen.

Portfolio van Roel Peeters

Migratietraining Office 2010 en verdieping voor het secretariaat

Sabanoord is een organisatie van accountants, belasting- en personeelsadviseurs. Zij hebben de hele IT-infrastructuur vernieuwd onder projectleiding van Bas Emmens van NH-Automatiseringsdiensten.

Aan Roel Peeters de vraag om de gebruikers in te wijden in de nieuwe Microsoft Office–omgeving, versie 2010. Dat hebben wij gedaan. In sessies van kleine groepen konden de deelnemers hands-on oefenen. Word, Excel en Outlook kwamen aan bod. Mensen van het secretariaat volgden ook de verdieping sessie Word en Outlook. Roel Peeters zorgde zelf voor alle laptops en een serveromgeving.

Dit zijn enkele reacties:

Sanne Jans, secretaresse, wilde meer weten over het maken van mailingen in Word 2010. Na de training weet ze hoe dit werkt. Haar collega’s benoemen in het bijzonder de vele tips en trucs die aan bod kwamen waardoor ze effectiever en sneller kunnen werken. Jan Aalders, accountant bij Sabanoord beschouwt de training als een goede kennis update. Over de trainer Roel Peeters zegt hij: “Roel heeft een prima kennis en kunde en kan de groep goed motiveren.” De collega’s vullen aan: “Roel gaf duidelijk uitleg en laat erg veel zien. Ik zou hem zeker aanraden bij een ander!”

Meer weten?

Ook jou kan ik helpen met migratietrajecten voor Office. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)