Wijzing...

Portfolio & referenties

Roel Peeters trainde onder meer medewerkers van Friesland Campina, provinsje Fryslân en de Open Universiteit. Laat je inspireren door wat de deelnemers zeggen over de trainingen.

Portfolio van Roel Peeters

Prezitraining bij Arkin Amsterdam

Bij GGZ-organisatie Arkin in Amsterdam en omstreken was Roel al bekend als Officetrainer. Toen één van de afdelingen hem vroeg of hij ook een Prezitraining ging geven, was het antwoord positief. Natuurlijk is dit creatieve speelgoed ook een kolfje naar zijn hand. De training werd meteen breed uitgezet in de organisatie door een open inschrijving. Dat werd een dagje Prezi-duiken.

De deelnemers beoordeelden hem met gemiddeld een negen en gaven zelfs twee tienen! Managementassistente Selma Eveleens gaf hem bijvoorbeeld een tien. ‘Ik weet nu hoe ik Prezi kan gebruiken. Het is een leuk programma’, zegt zij na afloop van de training. Ook managementassistente Yolanda Gerardu van Inforsa was enthousiast. ‘Roel leert ons out-of-the-box-denken. Eerst een verhaal maken, dan pas aan de slag gaan met Prezi. Ik moet er eerst maar eens mee aan de slag, misschien wil ik later nog wel meer verdieping.’

De deelnemers zijn niet alleen enthousiast over de inhoud van de Prezi-training, maar ook over Roel als trainer. Gerardu: ‘Roel weet wat wij ervaren tijdens de training en kan goed inspelen op onze vragen. Hij heeft ook aandacht voor details.’ Managementsecretaresse San Kloosterman geeft Roel een tien: ‘Ik ervaar Roel als een kundige actieve trainer, waarbij er genoeg ruimte is voor vragen. Ik vind Roel een prettige persoonlijkheid.’ Managementassistente Elmy van Not heeft nog geen genoeg van zijn trainingen: zij wil ook nog wel eens een verdiepende powerpointtraining van Roel. ‘Hij heeft veel kennis en een goede praktijkgerichte aanpak.’

Meer weten?

De dagelijkse informatiestroom managen kan een uitdaging van formaat zijn. Ik kan je hier alles over vertellen. Neem contact op als je meer wilt weten over e-mailbeheer, agendabeheer en taakmanagement in jouw organisatie of als je een begeleidingstraject op maat wilt.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)