Wijzing...

Portfolio & referenties

Roel Peeters trainde onder meer medewerkers van Friesland Campina, provinsje Fryslân en de Open Universiteit. Laat je inspireren door wat de deelnemers zeggen over de trainingen.

Portfolio van Roel Peeters

Publiceren op het Extranet van de GGD Flevoland

De GGD Flevoland maakt gebruik van een website die gebouwd is in SharePoint. Een tiental medewerkers plaatsen hier nieuws naar de buitenwereld. Om voldoende kennis te krijgen over de functionaliteiten binnen SharePoint nieuwspagina`s vroegen zij Roel Peeters om een maatwerk training in hun omgeving.

Een tiental deelnemers hadden een wisselende behoefte. Sommigen hadden al ervaring opgedaan; sommige medewerkers stapten er blanco in. De ervaren deelnemers hadden de vraag of hun werkwijzen wel efficiënt waren. En onder andere het managen, verplaatsen en koppelen van nieuws bleek voor velen nog een onduidelijk verhaal. Marie Anne van den Tempel, managementassistent, was blij met de tips hoe het nieuws beter kan gevonden worden door het gebruik van zoekwoorden en metadata. Janneke Drewes, met dezelfde functie, heeft antwoord gekregen op de vraag waar zij rechtenvrije afbeeldingen kan vinden. Dat is immers nodig op een extranet. Bij de beoordeling van Roel als trainer zette zij drie uitroeptekens achter het woord “prima”. Miranda Valkhof is jeugdverpleegkundige en was nog niet bekend met de technische mogelijkheden van SharePoint. Zij waardeerde het daarom dat Roel aansluit op de beginkennis en ervaring van de cursisten. Linda Matijs, medisch secretaresse, gaf deze training een 8. Niemand gaf een lager cijfer.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)