Wijzing...

Portfolio & referenties

Roel Peeters trainde onder meer medewerkers van Friesland Campina, provinsje Fryslân en de Open Universiteit. Laat je inspireren door wat de deelnemers zeggen over de trainingen.

Portfolio van Roel Peeters

Raedthuys Adviesgroep werkt nu nog sneller met Excel

Raedthuys is een adviesgroep gericht op alle MKB ondernemers, bij vraagstukken op het gebied van reorganisatie, (her-)financiering, subsidies, fiscaal, juridische, administratieve en pre-faillissement begeleiding. Zij helpen ondernemers met advies en geld.

Voor Raedthuys Adviesgroep heeft Roel een Microsoft Excel 2003 training verzorgd.

Men vond de training opfrissend en helder. Zo is men nu meer bekend met de werking van de formules, kan er efficiënter gewerkt worden door middel van short-cuts en heeft men geleerd wat er zoal nog meer mogelijk is met Excel.

Een training scheelt veel tijd...

Zo scheelt een training behoorlijk veel tijd ten opzichte van het zelf uitvinden door middel van de help-knop of door het lezen van boeken. Wilt u ook aan de slag met Excel of andere Office programma's? Leer hier wat wij zoal voor u kunnen betekenen.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)