Wijzing...

Portfolio & referenties

Roel Peeters trainde onder meer medewerkers van Friesland Campina, provinsje Fryslân en de Open Universiteit. Laat je inspireren door wat de deelnemers zeggen over de trainingen.

Portfolio van Roel Peeters

Roel houdt workshops bij Open Universiteit

Roel Peeters werkt ook voor de Open Universiteit (OU). Hij houdt regelmatig workshops voor studenten voor de OU. Zo verzorgt hij ondermeer een workshop voor Powerpoint en een workshop voor Prezi, maar wie Roel kent weet dat je dan ook gelijk meer te weten komt over Spraakmakend Presenteren. Zo helpt Roel je niet alleen met het beheersen van een softwareprogramma, maar ook hoe je beter gaat presenteren met behulp van Powerpoint of Prezi.

De Open Universiteit heeft locaties door heel Nederland. Roel Peeters heeft al trainingen verzorgd in: Almere, Amsterdam, Breda, Den haag, Enschede, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

De scores na afloop waren zelfs volgens de mensen van de OU opmerkelijk positief. Zo kreeg hij een erg hoog cijfer (8,7) voor de workshop. Een lagere cijfer dan 7 was er trouwens niet bij! Tijdens de workshop waren 15 studenten aanwezig

Een 8,7 voor de workshop!


De reactie van de Open Universiteit: "Docent Roel Peters is een schot in de roos (!!). Hij weet alles van presenteren èn van Office, waardoor ook buiten de typische Powerpointfuncties veel handigheidjes terloops de revue passeerden (bv. hoe voorkom je dat opsommingen een zooitje worden -enter/tab/shift tab-, hoe voorkom je dat links naar Youtubefilmpjes opeens niet meer werken -download ze eerst met youtubedownloader.com-). Hij houdt iedereen bij de les, staat open voor alle vragen en houdt desondanks de vaart erin".

Nog enkele reacties:

  • "Supertof, dit is voor vervolg vatbaar, graag langer, zeer nuttig, tóch weer te kort!"
  • "Krijg direct zin om te prutsen ;)"
  • "Leuk om te spelen met Prezi! Graag vervolgopleiding"
  • "Interactief! Lekker zelf aan de slag"

De volgende workshop staat alweer ingepland.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)