Wijzing...

Portfolio & referenties

Roel Peeters trainde onder meer medewerkers van Friesland Campina, provinsje Fryslân en de Open Universiteit. Laat je inspireren door wat de deelnemers zeggen over de trainingen.

Portfolio van Roel Peeters

Secretaresses De Noorderboog zijn weer digitaal bijgespijkerd

Zorgcombinatie De Noorderboog te Meppel staat vlak voor een Office-migratie. Alvorens de verdiepingsslag te maken die deze migratie automatisch met zich meebrengt, werd besloten de secretaresses de kans te bieden om de basisvaardigheden op te frissen en uit te breiden, Thema`s als digitaal archiveren, e-mailbeheersing in Outlook, werken met Excel-lijsten, notuleren en werken in de cloud kwamen uitgebreid aan bod.

Het gros van de dames hoopte met de cursus hun basiskennis op te frissen. Ze zijn het er unaniem over eens dat dit gelukt is. De vele tips om efficiënter te werken, inzichten en vaardigheden in notuleren gingen er in als zoete koek. Helena Nijboer benoemt specifiek hoe interessant zij de uitleg vond over wat hen in de toekomst staat te wachten op ICT-gebied en over dropbox en andere sites. Diet van Goor besluit dat de training in één woord GEWELDIG was; door een grap en een grol van Roel kan je de dingen beter onthouden!

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)