Wijzing...

Portfolio & referenties

Roel Peeters trainde onder meer medewerkers van Friesland Campina, provinsje Fryslân en de Open Universiteit. Laat je inspireren door wat de deelnemers zeggen over de trainingen.

Portfolio van Roel Peeters

SharePoint op maat voor de projectleiders van de provincie Fryslân

Jan Hiddinga is projectleider Ynfraprojecten & Advys bij de provincie Fryslân. Hij vroeg Roel Peeters om de projectleiders te trainen in het gebruik van SharePoint. Daarvoor was eerst een uitgebreide intake nodig om de specifieke processen in kaart te brengen. Verder zijn er door I&A speciale templates gebouwd en moest Roel zich hier eerst in verdiepen. 

Jan is enthousiast over de aanpak en de maatwerktraining van Roel: “Ik kan alleen maar positief zijn over Roel Peeters ten aanzien van de specifieke wensen en hoe hij in korte tijd inzicht had in onze projectsites. In afwijking van de reguliere SharePoint trainingen die Roel bij ons geeft, was dit zeer specifiek. Roel heeft zich daar behoorlijk in verdiept en volgt heel goed de doelstellingen die wij als afdeling voor ogen hebben.”

Om de projectleiders ook na de training voldoende ondersteuning te geven, heeft Roel een uitgebreide handleiding geschreven. Er komt nog een vervolg, want: “Het is de wens om vaker specialisten als Roel ter beschikking te hebben om onze wensen binnen bepaalde pakketten te kunnen realiseren”, aldus Jan Hiddinga.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)