Wijzing...

Portfolio & referenties

Roel Peeters trainde onder meer medewerkers van Friesland Campina, provinsje Fryslân en de Open Universiteit. Laat je inspireren door wat de deelnemers zeggen over de trainingen.

Portfolio van Roel Peeters

Time- en taakmanagement bij Administratiekantoor Vreugdenhil

Kantoor Vreugdenhil is een bekend administratiekantoor in Uithuizermeeden (Groningen). Yvonne Vreugdenhil doet er alles aan om het kantoor te laten beantwoorden aan de huidige eisen van automatisering en efficiency. Vanuit dat kader vroeg zij Roel om een training op te zetten Timemanagement. Roel hanteert echter het principe dat ‘time’ niet te ‘managen’ valt; je kunt wel bepalen wát je met je tijd wilt doen en waarom. Met die vraag ging Roel aan de slag op het secretariaat van dit administratiekantoor.

Het resulteerde in enkele sessies waar op persoonlijk niveau werd ingezoomd, maar waarbij ook principes van David Allen (GTD) en  S. Covey aan bod kwamen. Uiteindelijk werd in Outlook een proces neergezet, omdat het ook een kwestie van afspraken is en gewoon ‘doen’.

De deelnemers hebben na de training het gevoel dat ze veel efficiënter kunnen werken. Secretaresse Erna Griede: ‘Ik kan nu nog efficiënter omgaan met de taken in Outlook en weet hoe ik ze overzichtelijker weg kan zetten.’ Ook Stagiaire Secretaresse Marlous Taselaar is enthousiast: ‘Ik heb geleerd taken te verdelen in categorieën zoals belangrijk, niet belangrijk, urgent en niet urgent. En dat je door gaat vragen over wanneer, hoe en in welke tijd een taak af moet.’ Secretaresse Lineke Pastoor waardeert vooral de lege Postvak In en een duidelijk overzicht in de taken. ‘Ik ga het geleerde meteen in praktijk brengen. Hierdoor verdiep ik mezelf verder in de materie. En mocht ik ergens tegenaan lopen, dan neem ik contact op met Roel.’

Want Roel als trainer hebben alle deelnemers van Administratiekantoor Vreugdenhil zeker gewaardeerd. ‘Hij legt duidelijk uit en loopt niet weg voor een probleem, maar lost dat gelijk op als het mogelijk is,’ aldus Pastoor.’ Hij is een fijn persoon, prettig en aardig in de omgang. Roel weet snel hoe het bedrijf in elkaar zit en past de cursus daarop aan.’

Meer weten?

Ook voor uw organisatie heeft Roel de juiste handvaten om 'dingen gedaan te krijgen' en efficiënter te werken met alledaagse tools zoals Outlook. Neem contact op en leg uw vraag voor.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)