Wijzing...

Portfolio & referenties

Roel Peeters trainde onder meer medewerkers van Friesland Campina, provinsje Fryslân en de Open Universiteit. Laat je inspireren door wat de deelnemers zeggen over de trainingen.

Portfolio van Roel Peeters

Tips & trucs voor Office 2010

De nieuwe Office 2010 is niet zomaar een upgrade. Volgens Microsoft zelf is het een upgrade die "aansluit bij de nieuwe mogelijkheden van mobiele apparaten en die meer dan vorige versies in lijn is met de nieuwe online manier van werken en leven''. Roel Peeters verzorgde voor docenten aan de Korenburg (school voor speciaal basisonderwijs in Winterswijk) een avondpresentatie met slimme tips en trucs voor de nieuwe Office.

De nieuwe Office-versie bevat duizenden functies voor het maken van professionele documenten, flitsende presentaties, slimme calculaties en geavanceerde animaties. Voor veel gebruikers is het een uitdaging van formaat om de weg te vinden in al deze mogelijkheden. Dat begint al met het lint, de in de vorige versie geïntroduceerde vervanging voor menu's en werkbalken. Bernie, groepsleerkracht aan De Korenburg, ziet de voordelen en mogelijkheden van het lint. Tegelijk voorziet hij 'opstartproblemen': "Een ervaren 2003 gebruiker, zoals ik, zal zoals door u gezegd wat extra opstartproblemen hebben, maar komt vast en zeker goed, want de getoonde mogelijkheden van 2010 zijn uitdagend genoeg!"

Harry te Kronnie noemt zichzelf "één van de oudere collega's" en vindt ook niet dat hij - in tegenstelling tot zijn jongere collega's - is opgegroeid met computers. De grote hoeveelheid functies van de nieuwe Microsoft Office 2010 is dan ook wat overweldigend voor hem. Toch was hij blij met de presentatie van Roel Peeters, omdat de in zijn ogen saaie stof op een smeuïge manier werd gebracht: "Het was onderhoudend en je hoefde niet te luisteren naar een langdurige uitleg, een soort van handleiding. Dat vind ik je sterke kant." Te Kronnie hoopt op een vervolg "om dieper in te gaan op één of ander onderwerp. Dan ga ik zeker meedoen, want ik leer er veel van." 

Meer weten?

Ook voor ervaren gebruikers van Office 2003 of 2007 zal een wereld opengaan met de nieuwe Office 2010. Met de Office-training van Roel Peeters zorgt u voor een goede start. Ook voor migratie naar een nieuwere Office-versie kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt onvangen.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)