Wijzing...

Portfolio & referenties

Roel Peeters trainde onder meer medewerkers van Friesland Campina, provinsje Fryslân en de Open Universiteit. Laat je inspireren door wat de deelnemers zeggen over de trainingen.

Portfolio van Roel Peeters

Training Excel bij Friesland Campina Beilen

Roel is een veelgevraagd trainer bij Friesland Campina te Beilen. Zij vroegen hem of hij ook een Exceltraining wilde geven. Het was echter niet meteen duidelijk wat het niveau van de deelnemers al was. Ook bleek de vraagstelling heel divers. Voor dit soort opdrachten is een trainer nodig die alle kanten uit kan en ook, als het moet, ad-hoc de behoeften kan afstemmen.

Een kolfje naar de hand van Gert Wolters, één van de trainers die voor Roel Peeters Training & Advies werken. Hij heeft geen verstand van melk of melkpoeder, maar weet wel alles van Excel.

De deelnemers aan de training beoordeelden zowel de trainer als de training met gemiddeld een acht. De ene deelnemer vond het prettig gewoon de basis te leren en eindelijk inzicht te krijgen in Excel, voor de ander was het een echte eyeopener. ‘Ik was eerst niet zo weg van dit programma, maar de training heeft nu serieus mijn interesse gewekt voor Excel. Ik vind Excel nu leuk!’, zegt één van de deelnemers. ‘Ik heb allerlei handige trucjes geleerd,’ zegt de ander. Voor weer een ander was de training iets te eenvoudig. ‘Deze training was voor mij voornamelijk nuttig voor het leren van de functie verticaal zoeken. Daarnaast was het goed om alles een beetje op te frissen. Van veel functies weet ik dat het kan, maar ik gebruik het te weinig en dan blijft het niet hangen. Ik heb tijdens deze training tools geleerd die ik nu dagelijks toepas tijdens mijn werk. Toch was de training voor mij iets te ‘basic’, ik zou graag eens een training volgen voor gevorderden.’

Over Gert als trainer zijn de deelnemers het meer met elkaar eens. ‘Ik heb de trainer als prettig ervaren. Er was genoeg tijd om te helpen en aandacht voor extra vragen.’ ‘Gert is een prettig persoon die verstand van zaken heeft en kundig genoeg is om het haarfijn uit te leggen,’ vindt een ander. Voor éen van de deelnemers ging het soms wat te snel.’ Daardoor kon ik een enkele keer niet mee komen. Maar uiteindelijk hielp Gert en herhaalde hij de uitleg. Ook hielpen we elkaar als cursisten wel. De sfeer van de training was goed,’ zo besluit hij.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)