Roel heeft ForzaICT geholpen met

Wil jij ook efficienter werken?

Ik help je graag verder

In samenwerking met ForzaICT heb ik de Office-migratie van de gemeente Het Hogeland begeleid. Ik maakte de handleidingen en QRCs en trainde alle medewerkers op verschillende niveaus. Dit grote en ingrijpende migratie-traject verliep opvallend soepel en snel. Het migratieteam onder leiding van Ronald Sloot werkte als een geoliede machine

Referenties van ForzaICT

De wijze waarop jullie trainingen aanbieden, wordt vroegtijdig zeer zorgvuldig met de klant doorgenomen. Hierdoor vindt de aansluiting richting de eindgebruikers zeer goed plaats. Iedere organisatie heeft namelijk verschillende niveaus van eindgebruikers. Hier speelt Roel zeer goed op in, waardoor voor iedere eindgebruiker een ‘op maat’ training wordt gegeven. Bij de migratiefase naar een nieuwe ICT-werkplek voor de Gemeente Het Hogeland kwam niet alleen een nieuw Officepakket ter sprake, maar ook een nieuw besturingssysteem. Dit werd gelijktijdig in een passende training aangeboden. Door deze trainingen vooraf uit te laten voeren, resulteerde dit in zeer tevreden eindgebruikers die direct aan de slag konden na de migratie. Ook de hoeveelheid migratie incidenten wordt gereduceerd doordat gebruikers tijdens deze trainingen hun vragen kunnen voorleggen.

Ik raad Roel Peeters en zijn team zeer aan voor alle organisaties die hun eindgebruikers willen trainen in vernieuwingen die te maken hebben met de ICT-werkplek.

⸺ Ronald Sloot
IT projectleider