Sinds 2017 ben ik betrokken bij de overstap van de Citrix-omgeving naar Microsoft 365 en SharePoint Online. Ik was deel van het projectteam als adviseur, trainer en maker van cursusmateriaal. Nu werk ik ‘in de lijn’ mee aan de doorontwikkeling. De adoptie naar Cloudwerken in een RijksOverheidsorganisatie is namelijk iets van lange duur. Deeltrajecten komen vanzelf boven water: een nieuw intranet in SharePoint, hybride vergaderruimtes, introductie van MIRO en teams die kansen zien in de nieuwe tools zoals Planner, Forms en Nieuwsposts. Focus op dit moment is standaardisatie van organisatie en projectsites en vindbaarheid van kennis en corporate informatie.

Referenties van ICTU

“Als er een beetje vaart moet zitten in de adoptie van SharePoint in jou organisatie, dan heb je aan Roel een uitstekende trainer die ook nog eens heel goed kan samenwerken met het technisch team. Roel is een uitstekende trainer en weet z’n trainingen praktisch in te richten en er zijn nooit saaie momenten!”

⸺ Ron van Troost
Projectleider en functionaris gegevensbescherming

Roel is een enthousiaste persoon die ons op een gedreven manier meeneemt in de wereld van het digitaal werken. Met een gedegen aanpak en luisterend oor voor de vragen van onze medewerkers zorgt hij ervoor dat wij leren op een goede manier digitaal met elkaar samen te werken. Met zijn flexibele en duidelijke houding, kennis van Microsoft-producten (en breder), zijn nieuwsgierigheid naar verbeteringen en door een goede samenwerking met collega’s is Roel een goede toegevoegde waarde voor ICTU.

⸺ Esther Kramer
Afdelingshoofd ICT en Facilitair

Ik ken jou als een betrokken en energiek persoon die graag zijn toegevoegde waarde inbrengt in een team. Je pakt makkelijk zaken op, maakt even een conceptje en je staat open voor feedback, zelfs als het helemaal anders moet. Je stelt goede vragen, triggert anderen en zet aan tot denken en doen. Ik heb veel van je geleerd en je hebt veel voor ICTU betekend, met name bij de implementatie van digitaal samenwerken met het ICTU portaal.

⸺ André den Breejen