Alle medewerkerkers van deze glasvezel leverancier had ik al ondergedompeld in Outlook taakmanagement en OneNote. Toen de overstap naar Microsoft Teams werd gemaakt passeerde de hele groep nogmaals de revue. Iedere medewerker had slechts een investering van een dagdeel nodig om up-and-running te zijn voor samenwerken in Teams. Zo makkelijk kan het zijn.

Referenties van Kabelnoord

Roel weet wat hij wil, zo ook bij Kabelnoord.

Toen wij de situatie en trainingsbehoefte van Kabelnoord aan Roel voorlegden lagen we al snel op één lijn bij de keuzes die we wilden maken in het trainingsprogramma. Inhoudelijk was Roel goed op de hoogte van het snel veranderende IT-landschap.

Daarnaast is hij ook als persoon fijn om mee samen te werken, heel flexibel qua planning en heel praktisch en oplossingsgericht. Met zijn (Vlaamse) persoonlijkheid en flair weet hij technische aspecten heel gemakkelijk om te toveren tot begrijpbare mensentaal. De deelnemers wisten van begin tot eind de aandacht er goed bij te houden! Dat kwam dus niet alleen doordat de training inhoudelijk zo goed op de doelgroep was afgestemd.

Zijn training was dan ook van een hoog niveau en hij wist daarmee onze medewerkers tot een hoger niveau te brengen. Heel erg bedankt Roel, we kijken uit naar onze volgende training!

⸺ Matthew Dijksma
Systeembeheerder