Roel heeft Pontis Engineering geholpen met

Pontis Engineering

Wil jij ook efficienter werken?

Pontis was er snel bij om Microsoft Teams te introduceren. En ik mocht meedoen 😉

Pontis is als internationaal opererend ingenieursbureau altijd op zoek naar efficiency en structuur in processen. Met enige regelmaat zit ik weer met hen samen om advies te geven (deze mensen kunnen veel zelf) of workshops over de verschillende tools (deze mensen willen graag alles weten). En na ieder advies of workshop gaat de organisatie weer een stap verder in Microsoft 365 (deze mensen gaan altijd vooruit).

Pontis heeft de wind in de zeilen omdat zij werken in Microsoft Teams (en omdat zij propellers maken)

Referenties van Pontis Engineering

Roel is een enthousiaste instructeur, die de afgelopen jaren het team van Pontis Engineering de in’s en out’s van het werken in Sharepoint, Office365 en MS Teams heeft bijgebracht. Roel is altijd goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen omtrent hierboven genoemde applicaties en neemt de tijd om deze ontwikkelingen duidelijk uit te leggen en de voordelen ervan te delen.

Er is altijd tijd voor vragen en meer diepgang. Mocht het voorkomen dat in een unieke situatie Roel het antwoord niet direct heeft dan zal hij in het topic duiken en er in een volgende sessie op terugkomen. Al met al zijn we erg tevreden met de aanpak van Roel. Roel bedankt voor de support.

⸺ Matthijs Bosboom
Lead Project Manager