Roel heeft Provincie Drenthe geholpen met

Wil jij ook efficienter werken?

Ik help je graag verder

Sinds 2018 ben ik betrokken bij de overstap van de Citrix-omgeving naar Microsoft 365 en SharePoint Online. Ik was deel van het projectteam als adviseur, trainer en maker van cursusmateriaal. Nu werk ik ‘in de lijn’ mee aan de doorontwikkeling. De adoptie naar Cloudwerken in een overheidsorganisatie is namelijk iets van lange duur. Deeltrajecten komen vanzelf boven water: een nieuw intranet in SharePoint, hybride vergaderruimtes, een Servicedesk Online en teams die kansen zien in de nieuwe tools zoals Planner, Forms en Nieuwsposts.

Referenties van Provincie Drenthe

Persoon

Roel heeft een enorme drive om ons en onze organisatie grote stappen te laten zetten op het gebied van het werken met onder andere Office 365 tools. Hij is nieuwsgierig naar waar wij staan en op welke manier we het beste verder komen. Op een creatieve en ontspannen manier is er geen ontsnappen aan, de verandering haal je met Roel in huis. In ons geval, in het Provinciehuis.

Medewerking

Een ivoren toren is niet voor Roel uitgevonden. Hij zoekt altijd de verbinding met de organisatie, met verschillende doelgroepen en met de organisatie koers. Communiceren, samenwerken, verbinden, ondersteunen maar ook reflecteren: Roel denkt mee en denkt vooruit.

Training

Roel heeft het talent om op een speelse en creatieve manier, deelnemers uit te lokken om zelf nieuwe zaken te proberen, te leren en te doen. Dat doet hij zowel online als live op een energieke wijze, met een scala aan tools. Daarbij zorgt Roel voor goed en praktisch videomateriaal en naslagwerk, onmisbaar.

Aanpak

Kenmerkend voor de aanpak van Roel vind ik het ‘leren door te doen’ en creatief daartoe uitgenodigd worden. Gericht op de specifieke organisatie en doelgroepen, stap voor stap, het aanbod op de vraag afstemmen, met een schepje er bovenop.

Catherine Jager
Procesbegeleider

“Met een enorme dienstverlenende én klantgerichte drive weet Roel altijd snel praktische tools aan te reiken waardoor je beter en slimmer online kan (samen)werken. Hij heeft een luisterend oor en kan goed uitleggen. Van Roel wordt je enthousiast om efficiënt en effectief online (samen) te werken. Ik zou zeggen een ‘must to have’ in deze tijd van digitale stroomversnelling.”

Nicole Adema
Beleidsecretaris