In 2015 gaf ik de eerste trainingen voor Scania in Zwolle. Sindsdien wordt ik ieder jaar gecontacteerd om een aantal medewerkers of teams te trainen in Microsoft programma`s. Dit zijn maatwerk workshops die buiten het reguliere opleidingstraject vallen. Specialistische trainingen met duidelijke business cases. Precies dat waar ik goed in ben.

Ook Scania zit in de Microsoft 365 Cloud. Een hybride setting zoals dat vaker voorkomt bij grote internationale bedrijven. Microsoft Teams sluipt ook schoorvoetend binnen. Een workshop voor Scania Logistics was een combi van advies en aanleren van functionaliteiten.

Referenties van Scania

Roel weet wat hij wil, zo ook bij Kabelnoord.

Op het moment dat er een vraag ontstaat in de organisatie over Microsoft functionaliteiten, dan denk ik snel aan Roel Peters.

Waarom? Hij helpt mij dan met het scherp stellen van de vraag/het probleem en samen komen we dan tot een aanpak die praktisch toepasbaar is.

Meestal is dit een training/workshop op locatie waarin de medewerker(s) op basis van een duidelijke behoefte de antwoorden krijgen van iemand met verstand van zaken.

⸺ Marco de Boer
Manager HRM