Vetoquinol is een Frans bedrijf dat voeding en geneesmiddelen aan dierenartsen en dierenzpeciaalzaken levert. BENESCA is de divisie in Belgie/Nederland/Scandinavië die mij om hulp vroeg.

In 2018 dompelde ik de medewerkers onder in Outlook taakmanagement en OneNote. Het is opvallend hoeveel mensen dit hebben opgepikt en tot op de dag van vandaag nog steeds toepassen in hun werkproces.

Eind 2021 was de tijd rijp voor de introductie van Microsoft Teams. De hele groep werd getraind in Teams meetings en samenwerken in Teams. Compleet met businesstools als OneNote, Planner, Forms en Lists.

BENESCA werkt nu in een hybdride situatie waarbij Teams de plek is voor het dagelijkse werk en de samenwerking. Migratie van bestanden gaat geleidelijk en indien nodig. De teams maken ieder voor zich de afweging.

Vetoquinol-BENESCA is een jong en fris team. Het is heerlijk om naar mijn geboortestreek in België af te reizen en op werkbezoek te gaan bij mijn enige Belgische klant.

Referenties van Vetoquinol

“Heel pragmatisch, meedenken, probleemoplossend… top!”
Peter de Vylder – Manager Finance

“Een mooie en praktische opleiding rond het gebruik van Microsoft 365 en de verscheidene toebehoren. Roel geeft veel tijd aan de deelnemers om zelf de functionaliteiten uit te testen. Hij staat open voor vragen en probeert ze indien nodig in een one-to-one met de persoon op te lossen.”
Sam Heuten – Data Support Officer

“In 1 woord: praktisch. En dat is superfijn! Saaie materie, maar heel concrete voorbeelden die we dagelijks nodig hebben om samen te werken met collega’s.”
Lien de Schutter – Sales

“Roel volgt niet zijn eigen strikt vastgelegde agenda, maar luistert heel erg naar de specifieke vragen en noden van de deelnemers.”
Ruth Thiels – Commercial Manager

“Roel is duidelijk, goed tempo, relevante content, luistert en zoekt antwoord op specifieke vragen.”
Eva Swaab – Marketing Coördinator

“Alles wordt op een zeer toegankelijk niveau gebracht. Als digital native mag het natuurlijk altijd iets meer diepgaand gebracht worden.”
Application Expert

“Hands on, probeer het zelf. Dat is top!”
Product & Technical Manager

“De sfeer was gemoedelijk en de training werd aangepast aan de noden van de groep”
Digital Marketing Manager

“Zeer rustig aanpak, vlot door de inhoud maar aangepast aan en inspelend op de behoeften/vragen van de groep!”
2 Sales Managers