Wijzing...

Vind inspiratie op mijn webblog

Actuele ontwikkelingen, nieuwe gadgets, slimme tips om het maximale te halen uit je Office, nieuwe trainingen: laat je inspireren én blijf op de hoogte via mijn blog.

Weblog van Roel Peeters

PDF maken met Office

Tegenwoordig heeft bijna iedereen Office 2007 op de PC/laptop staan, maar niet iedereen ziet de mogelijkheden van het programma. Eén van de grote voordelen is een ontzettend handige extensie: save as PDF or XPS.

Handige tool digiboard

Ik denk dat de volgende situatie wel herkenbaar is: u maakt gebruik van uw beamer of digibord en wanneer het even niet actief is geweest, moet u weer met uw muis bewegen, of erger: u moet weer inloggen, omdat de schermbeveiliging dit vraagt.

Z staat voor zwart

Wist u dat 'Z' staat voor Zwart? Door de letter Z in te drukken tijdens een Powerpoint presentatie maakt u het scherm tijdelijk helemaal zwart. In de Engelstalige versie is het overigens de letter B van black.

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)