Wijzing...

Vind inspiratie op mijn webblog

Actuele ontwikkelingen, nieuwe gadgets, slimme tips om het maximale te halen uit je Office, nieuwe trainingen: laat je inspireren én blijf op de hoogte via mijn blog.

Weblog van Roel Peeters

Brainstormen met Whiteboard

"Whiteboard, een app om met iedereen te brainstormen."

De flip-over is nog steeds in trek en ik gebruik hem ook erg graag. Maar ik ben helemaal paperless en wil dat ook graag zijn als ik presentaties geef, mijn verhaal wil ondersteunen, een moeilijk thema wil schematiseren in een gesprek of lekker wil mindmappen met tekst, pijltjes en stickers.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)