Wijzing...

Vind inspiratie op mijn webblog

Actuele ontwikkelingen, nieuwe gadgets, slimme tips om het maximale te halen uit je Office, nieuwe trainingen: laat je inspireren én blijf op de hoogte via mijn blog.

Weblog van Roel Peeters

Een informatieve SharePoint pagina maken (deel 1)

Wie heeft hetgeluk heeft om met SharePoint Online te mogen werken in de organisatie? Voor diegene is dit artikel. Sinds midden 2017 heeft Microsoft SharePoint volledig heruitgevondenen Online toegankelijk gemaakt.

Sindsdien wordt er continu aan verder gebouwd en is de gebruiksvriendelijkheid een héél stuk vooruitgegaan. De SharePoint goeroes missen nog een hoop functionaliteiten in deze versie maar dat kan de pret voor de eindgebruiker niet drukken. Ik wil je kennis laten maken met een paar handigeén leuke tools die van een Sharepoint pagina een moderne, mooie en informatieve pagina maken.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)