Wijzing...

Vind inspiratie op mijn webblog

Actuele ontwikkelingen, nieuwe gadgets, slimme tips om het maximale te halen uit je Office, nieuwe trainingen: laat je inspireren én blijf op de hoogte via mijn blog.

Weblog van Roel Peeters

Een gids in het doolhof van Office-licenties

Office-licenties en overzicht; het zijn welhaast onverenigbare begrippen. Er verandert veel, de ontwikkelingen gaan snel en Microsoft-producten raken steeds meer verweven met elkaar. Office 365 lijkt een nieuw toverwoord te zijn, om nog maar te zwijgen over 'de cloud'. Welke licenties heb je waarvoor nodig? En hoeveel? Mag je licenties delen met kantoor- of huisgenoten? En hoe zit het met...

Hoog tijd voor een beetje overzicht. Download mijn handige gids en laat je door het doolhof van Office-licenties leiden.

Vóórdat je mijn gids download is dit handig om te weten

  • Onderstaande is opgetekend op 15-06-2014. De ontwikkelingen gaan snel, niet alles blijft lang up to date.
  • De standaard is Windows 7 of hoger
  • Office 2010 is haast niet meer te krijgen. We gaan daarom uit van Office 2013. Deze versie heeft ook veel betere en gemakkelijkere verbinding met Cloud-applicaties
  • We raden niet aan voor 1 licentie te gaan. Er staan steeds meer apparaten in huis (vb. pc én laptop) en je huisgenoten willen er wellicht ook gebruik van maken op hun apparaten. Daarom heeft Microsoft vaak een systeem van 5 licenties voor dezelfde prijs.
  • Alle software-partijen gaan over op abonnementen. Zo ook Microsoft. Ten tijde van dit schrijven is het nog wel mogelijk om losse licenties te kopen.

De resterende informatie vind je in mijn gids. Maar bedenk: de keuze is best complex. het is dan ook niet zinvol om het hele document van voor tot achter te lezen. In de eerste paragraaf help ik je te kiezen.

Download mijn gids voor Office-licenties

Heb je na het lezen hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Ik kan je helpen. Neem contact op of kijk bij mijn dienst Office 365 wat ik voor je kan betekenen.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)