Wijzing...

Vind inspiratie op mijn webblog

Actuele ontwikkelingen, nieuwe gadgets, slimme tips om het maximale te halen uit je Office, nieuwe trainingen: laat je inspireren én blijf op de hoogte via mijn blog.

Weblog van Roel Peeters

Een persoonlijke OneNote installeren

Het digitale notitieprogramma van Microsoft is “booming”. Velen hebben nood aan een digitale plek waarin allerlei info op ieder moment kan neer gezet worden. OneNote voorziet hierin. Concurrent EverNote kan zich zeker meten met OneNote maar het is de koppeling met alle Office programma`s die deze laatste zo efficiënt maakt.

In dit artikel geen opsomming van de waanzinnige mogelijkheden. Wél een stapsgewijze uitleg hoe je alles installeert en aan elkaar knoopt.

Dit artikel is eerder gepubliceerd in het tijdschrift Management Support. Je kunt het hieronder downloaden als pdf-bestand.

Download: een persoonlijke OneNote installeren

Meer weten?

Ik schreef al eerder over de toegevoegde waarde van OneNote. Een goede kennismaking met het programma vind je in het artikel 'OneNote: verzamelbak voor alle input'. Wil je nog meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)